Bolån - digital utbildning för bolånehandläggare

The School of Credit Management har utvecklat en webbaserad utbildning för bolånerådgivare inför SwedSecs licensieringstest. Med lång erfarenhet av att utbilda olika yrkesroller inom bank och finans, är det självklart för oss att erbjuda en relevant utbildning av högsta kvalitet.

Bolån - digital utbildning för bolånehandläggare
  • Individanpassad e-learning
  • Filmade föreläsningar och övningar
  • Deltester för kompetenssäkring
  • Uppfyller SwedSec:s kunskapskrav
  • Kvalificerade och rutinerade utbildningsledare

Utbildningen är uppbyggd kring nio stycken delprov vilket gör att deltagaren måste ha tillräckligt med kunskap för att kunna gå vidare till nästa steg.

Patrick & Anette guidar

Kursledarna Patrick Grimlund och Anette Ridder förklarar komplexa frågor på ett enkelt och pedagogiskt sätt via filmade inslag.

Kunskap när och var du vill

Då utbildningen är webbaserad kan du som deltagare när som helst det passar dig logga in på datorn, surfplattan eller mobilen.

Program

Utbildningen omfattar ca 25 timmar och genomförs Online. Det är alltså ditt behov och din tid som bestämmer när du vill genomföra den.

Utbildningen erbjuder

• Individanpassad e-Learning
  • Filmade föreläsningar och övningar
  • Deltester för kompetenssäkring
  • Uppfyller Swedsec:s kunskapskrav
  • Kvalificerade och rutinerade utbildningsledare

Utbildningsledarna

Utbildningsledarna Anette Ridder och Patrick Grimlund är handplockade för sina kunskaper och egenskaper. Båda har gedigen ekonomisk bakgrund och kunskap i ämnet. De följer deltagaren genom kursen, utmanar och hjälper, gör det svåra lätt och lyfter fram och fördjupar med hjälp av diskussioner, övningar, konkreta exempel och situationer som deltagaren känner igen sig i.

Mål

Deltagarna ska efter genomgången utbildning vara väl förberedda att klara Swedsecs licensieringstest för bolånerådgivare.

Deltagare

I första hand personal som arbetar med rådgivning om bolån.

Bokning och rådgivning

Ring 08-600 62 00 eller kontakta oss via e-post för bokning, information och kursrådgivning. Du kan även fylla i intresseanmälan genom att klicka på "Skicka" i kurskalendariet. E-post: kurs@credma.se

Anette Ridder

Anette Ridder har under 28 år arbetat med privatekonomisk rådgivning i bank både som rådgivare och som utbildare. Hon har också arbetat under lång tid med intern utbildning för bolånegivare. Anette är dessutom utbildad och verksam fastighetsmäklare och är även författare till den faktalitteratur som kommer att vara en del av denna utbildning.

Patrick Grimlund

Patrick Grimlund, är Civ. ek. och Fil.mag, har en bakgrund som VD på IT-bolag och Investment Manager på riskkapitalbolag. Idag arbetar han som konsult och föreläsare inom ledarskap, privatekonomi och personlig utveckling.  Patrick är också expert i tidningen Civilekonomen.