Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Bolån – digital utbildning för bolånehandläggare

Under 2016 har SwedSec påbörjat sin licensiering för bolånehandläggare. Vi på The School of Credit Management har därför tagit fram en webbaserad bolåneutbildning som kommer att förbereda dig för SwedSec-licensieringen

Bolån - digital utbildning för bolånehandläggare

Då SwedSec-licensieringen är omfattande har stor vikt lagts på att skapa en överskådlig, pedagogisk och stimulerande utbildning. Kursen tar upp alla de områden som omfattas av SwedSecs licensieringstest, däribland produkter och processer, bostadsmarknad, ekonomi, rådgivning, etik och regelverk. Fakta varvas med videoklipp som på ett enkelt sätt förklarar komplexa frågor. En digital utbildning är en smart lösning som fungerar för medarbetare i hela landet.

Delprov säkerställer

Utbildningen är uppbyggd kring nio stycken delprov vilket gör att deltagaren måste ha tillräckligt med kunskap för att kunna gå vidare till nästa steg.

Patrick & Anette guidar

Kursledarna Patrick Grimlund och Anette Ridder förklarar komplexa frågor på ett enkelt och pedagogiskt sätt via filmade inslag.

Kunskap när och var du vill

Då utbildningen är webbaserad kan du som deltagare när som helst det passar dig logga in på datorn, surfplattan eller mobilen.

Program

Utbildningen omfattar ca 25 timmar och genomförs Online. Det är alltså ditt behov och din tid som bestämmer när du vill genomföra den.

Utbildningen erbjuder

  • individuell e-learning
  • filmade föreläsningar och övningar
  • deltester för kompetenssäkring
  • uppfyller Swedsec:s kunskapskrav
  • kvalificerade och rutinerade utbildningsledare

Fakta

Utbildningsledarna

Utbildningsledarna Anette Ridder och Patrick Grimlund är handplockade för sina kunskaper och egenskaper. Båda har gedigen ekonomisk bakgrund och kunskap i ämnet. De följer deltagaren genom kursen, utmanar och hjälper, gör det svåra lätt och lyfter fram och fördjupar med hjälp av diskussioner, övningar, konkreta exempel och situationer som deltagaren känner igen sig i.

Mål

Deltagarna ska efter genomgången utbildning vara väl förberedda att klara Swedsecs licensieringstest för bolånerådgivare.

Deltagare

I första hand personal som arbetar med rådgivning om bolån.

Bokning och rådgivning

Ring 08-600 62 00 eller kontakta oss via e-post för bokning, information och kursrådgivning. Du kan även fylla i intresseanmälan genom att klicka på "Skicka" i kurskalendariet. E-post: kurs@credma.se

Kursledare

Anette Ridder

Anette Ridder har under 28 år arbetat med privatekonomisk rådgivning i bank både som rådgivare och som utbildare. Hon har också arbetat under lång tid med intern utbildning för bolånegivare. Anette är dessutom utbildad och verksam fastighetsmäklare och är även författare till den faktalitteratur som kommer att vara en del av denna utbildning.

Patrick Grimlund

Patrick Grimlund, är Civ. ek. och Fil.mag, har en bakgrund som VD på IT-bolag och Investment Manager på riskkapitalbolag. Idag arbetar han som konsult och föreläsare inom ledarskap, privatekonomi och personlig utveckling.  Patrick är också expert i tidningen Civilekonomen.