Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagskultur i de nya agila organisationerna

– en City Masterclass

  • Värderingar, beteenden och behov i det "nya normala"
  • Återgången till kontoret – förändringsanpassning
  • After action review – hur blev det?
Företagskultur i de nya agila organisationerna

City Masterclasses – aktualitet, spetskompetens och djup

Våra City Masterclasses riktar sig till dig som är etablerad i din yrkesroll men vill vässa dina kunskaper och stärka din profil.

I en tid av förändring har vi skapat ett format som kännetecknas av aktualitet, spetskompetens och djup. Utan att ta för mycket av din tid i anspråk. Alltid med goda exempel som du kan ta med dig till din egen verksamhet. Vi välkomnar de skickligaste kollegorna och erkända föreläsare till ett såväl praktiskt som teoretisk möte.

Värderingar, beteenden och behov i det "nya normala"

Är 9 -17 det bästa systemet att leverera i verksamheten om inte dessa är de givna öppettiderna? Måste alla vara på plats på kontoret alla dagar? Hur hittar vi en lösning som är optimal för just vår verksamhet? Vilka smarta idéer har andra kommit på? Vilka är de viktigaste lärdomarna vi fått från de senaste årens förändringsresa? Vad är det viktigaste att ta med sig i planeringen framåt?

Välkommen till en eftermiddag där du får kunskap om värderingar, beteenden och behov i det "nya normala", det vill säga de agila organisationerna med självstyrande team och distansarbete, samt möjlighet att diskutera och reflektera tillsammans med andra!

Nästa kursstart är den $STARTDAG i $ARRORT. Du kan boka dig på vår hemsida www.foretagsuniversitetet.se eller ringa 08-600 62 00.

Program

Agenda

  • Företagskultur, beteenden och behov då vi arbetar på distans
  • Återgången till kontoret. Vad hände? Förändringsanpassning.
  • After action review: Varför blev det som det blev? Vad gjorde ni bra och varför?
  • Vilka är de viktigaste erfarenheterna/lärdomarna?
  • Vilka effekter av pandemin har vi ännu inte sett? Vad behöver vi ha en extra koll på?
  • Vad kan förbättras framåt och hur?
  • Mingel och nätverkande

Fakta

Deltagare

Den här City Masterclassen vänder sig till dig som är chef eller arbetar med HR.

Mål

Målet med den här eftermiddagen är att du ska få aktuell kunskap och möjlighet att diskutera frågor kring företagskultur i det "nya normala", om värderingar, beteenden och behov. Hur får man det att fungera optimalt?

Tid och plats

Kl.13.00 -16.00 i Posthuset på Vasagatan 28. Vi avslutar med ett glas vin och mingel/nätverkande.

Vad är en City Masterclass?

City Masterclassen kombinerar aktuell kunskap i form av input från en expert med efterföljande diskussioner, problemlösning samt reflektion och nätverkande.

Kursavgift

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt i de fall kursen genomförs på plats i våra kurslokaler även luncher samt för- och eftermiddagskaffe. Moms tillkommer.

Bokning och rådgivning

Ring 08-600 62 00 eller kontakta oss via e-post för bokning, information och kursrådgivning. Du kan också boka plats direkt på en kurs genom att klicka på "Boka" i kurskalendariet. E-post: kurs@foretagsuniversitetet.se

Kursledare

STOCKHOLM

Louise Lind

Louise Lind är organisations- och ledarutvecklare och har lång bakgrund som chef i olika organisationer, bland annat inom Polisen och inom Folkbildningen. Hon har även flera års erfarenhet från styrelsearbete i värderingsdrivna organisationer. Med fokus på kommunikation, ledarskap, förändringsarbete och konflikthantering har hon utvecklat individer, grupper och organisationer under många år.