Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stockholm Talent Summit 2018 

En konferens om framtidens rekrytering

Vi lever i en tid av accelererande förståelse för den fundamentala påverkan som artificiell intelligens har på rekrytering. Branschen går in i en ny tidsålder.

Samhällsrörelser som #metoo bidrar till att kandidaters värderingar prioriteras upp för gruppens bästa och en ny generation digitala supertalanger kräver att gamla regler rivs. I en global gig-ekonomi ser vi hela yrkeskategorier komma och gå.

Stockholm Talent Summit är en nordisk konferens om framtidens rekrytering.

Den 13 juni 2018 välkomnar vi, för tredje året, världsledande experter, forskare och branschledare med en ambition att kartlägga utmaningar och möjligheter i närframtid.

Journalist-ledda intervjuer blandas med föreläsningar och interaktiva sessioner, nätverkande och reflektion. Stockholm Talent Summit är designad att ge dig som rekryterare och HR-proffs en inspirerande, bildande och omedelbart användbar upplevelse.

Efter dagens sista programpunkt möts deltagare, föreläsare och experter för mingel, dryck och tilltugg.

Välkommen den 13 juni!

Program

Onsdag den 13 juni 2018

 

Stockholm Talent Summit 2018 går av stapeln på IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16, mitt i centrala Stockholm.

 

Artificiell intelligens för rekryterare. Bli inte ersatt, bli bättre

Ji-A Min

Artificiell intelligens ersätter inte rekryterare, den gör dem bättre. Det hävdar internationella datorvetaren, Ji-A Min, en av världens mest profilerade experter på gränslandet mellan artificiell intelligens och rekrytering.

Under Stockholm Talent Summit presenterar hon en effektiv introduktion till artificiell intelligens, teknikens byggstenar och hur dessa appliceras på – och snart kommer att påverka – ditt jobb. Med rätt förståelse och förberedelser idag säkrar vi din kompetens framåt.

Rekryterarens nya affär i gig-ekonomin

Markus Christiansson

Rekryteringsbolagen är megaföretag och individuella rekryterares kommission byggd kring att tillsätta talanger på traditionella långsiktiga tjänster. Men arbetsmarknaden är på väg åt motsatt håll.

Vad händer med branschen och oss professionella då globala arbetare når en global arbetsmarknad – och heltidstjänster ersätts av en mängd tillfälliga uppdrag från lika många arbetsgivare från lika många länder?

"Cyber vetting" – en ny generation bakgrundskontroll (och risk)

Pierre Gudmundson

Digitaliseringen har förändrat bakgrundskontrollerna och "cyber vetting" har växt till en nyckelkompetens – och global industri – i sig själv. Aldrig tidigare har tillgången på, och omfattningen av, personlig information varit större. Men har vi lärt oss hantera den?

Vad är idag skillnaden mellan en enkel sökning och ett professionellt arbete med bakgrundskontroll? Hur arbetar ledande globala firmor med "cyber vetting"-processer? Vilka risker finns med att inte arbeta strukturerat och kvalitetssäkrat med nya tidens verktyg? 

I en tid då mjukvara effektivt kan hjälpa med en första "screen" – hur förändras kraven på mig som verifierande mänsklig resurs?

 

Fullt program presenteras i februari 2018.

Dagens tider

09.30Registring och morgonkaffe

10.00Stockholm Talent Summit inleds

12.30Lunch 

17.00Konferensen avslutas och vi bjuder på after conference med vin och mingel

Fakta

Tid och plats

Den 13 juni på IVA konferenscenter i Stockholm.

Deltagare

Stockholm Talent Summit vänder sig till chefer och medarbetare på HR-avdelningar samt rekryterings- och bemanningsföretag.

Konferensavgift

4 900 kr kronor exkl.moms. I priset ingår konferensprogram, för- och eftermiddagskaffe samt lunch och mingel.

Bokning

Välkommen med din bokning genom att ringa 08-600 62 00 eller genom att boka direkt här på hemsidan eller genom att skicka e-post till konferens@foretagsuniversitetet.se. Det kostar inget att avboka sig fram till tre veckor före konferensen. Därefter debiteras 25 % fram till en vecka för konferensen, därefter debiteras fullt pris.