Life at work - arbetsmiljö för nya tidens arbetsliv

Life at work är heldagskonferens om arbetsmiljö och den nya tidens arbetsliv. Vi presenterar ett program som lyfter fram både den senaste forskningen och framgångsexempel. Vi fokuserar på den organisatoriska och sociala arbetsmiljön, men ger inblick i både mjuka och hårda frågor.

Konferensen Life at work är en mötesplats för landets ledande forskare, experter samt HR-chefer och arbetsmiljöansvariga som vill hålla sig à jour med det senaste. Konferensen är en del i ett samarbete med Lunds universitet.

Mer information kommer inom kort.

Välkommen 16 maj 2019 på Fotografiska i Stockholm

Save the Date!

Life at work - arbetsmiljö för nya tidens arbetsliv

Mer information om konferensen och dess innehåll kommer inom kort!

Information

Konferensen är under utveckling och du kommer kunna se den växa fram här allteftersom innehållspunkterna blir klara.

• Hållbart digitalt arbetsliv – Calle Rosenberg, Lunds universitet
  • Visualisering för en bättre arbetsmiljö – Mikael Widell Blomé, Lunds universitet
  • Psykologisk säkerhet – för trygga team och en inkluderande arbetsplats med Cecilia Duberg
  • The Healthy Mindplatter – så skapar vi en arbetsplats med välmående och hälsa i fokus med Helene Lidström