Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

"The future is now"

2020-02-19 Helena Segerstedt

Anställd på Mars i Belgien med tidigare anställning på Microsoft presenteras Laura Belgrado a.k.a. La Bonita och Stephanié.

-Tänk utanför boxen! Laura har över 20års erfarenhet som assistent och forskar kring hur vårt arbete kommer att bli i framtiden. 

Laura menar att vi inte ska vara rädda för framtiden, utan att all förändring är skrämmande. Säkerhetsställ vad som sker i just ert företag. Som assistent är du den som får informationen sist men som måste implementera först. 

Den administrativa delen av vårt arbete kommer att försvinna i framtiden delvis pga. Google, Siri och Alexis. Vi måste arbeta över generationer, dela med oss och samarbeta mer. Vi behöver också lyssna på den yngre generationen och vi måste inse att den äldre tillför lugn, styrka och trygghet.

1) Kolla vad din chef behöver = förståelse och kommunikation

2) Emotional intelligence = vi är experter på detta och ingen AI kommer någonsin att kunna ta den platsen. 

Tänk på vad som fungerar för dig: din attityd, dina prioriteringar, hur du behåller din energi och att inte låta någon ta dig för givet. Förbättra din attityd framförallt mot dig själv och ditt jobb. Lär dig att "sälja dig själv". 

Glöm inte att du inte är gift med ditt jobb, titta alltid efter en älskare. Se till att du alltid är anställningsbar. Skriv om ditt CV i helgen, sök jobb fast du är anställd. Detta får dig att alltid hålla dig uppdatera i intervjuteknik och att skriva din resumé. Fira dina framgångar! Använd dig av kroppsspråket och du kan stoppa många konflikter. 

Frågor att ställa dig själv:

frågor

Laura/ Bonita/ Stepaniés bästa tips och råd till oss i vår yrkesroll: Var alltid beredd på förändringar, ta dig tid för reflektion, värdesätt dig själv och se till att andra gör det, Vad kan mitt företag föra för mig?, Dela med dig till andra, arbeta smartare inte fortare, var snäll mot dig själv, gå utanför din comfortzon, var kreativ, 

Having each others back, that´s Empowerment. 

Do not let others define you. You define yourself 

Bonito is nothing without Bonita...everyone is replaceable. Remember your strengths to develop, focus on fear, use your attitude to grow, motivate yourself to be happy with whom you are.