Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Snart dags igen!

2018-02-13 Lotta Eriksson

Om blott två dagar, den 15-16 februari, är det dags för Vidgade Vyer, två intensiva och inspirerande konferensdagar på Hotel At Six och Berns i Stockholm. Under konferensens festkväll på Berns arrangeras traditionsenligt Executive Assistant Awards. En av de tre nominerade kommer att kamma hem den åtråvärda titeln Executive Assistant of the Year 2018.

De nominerade är:

Catarina_Hagglund_x

Catarina Hägglund, assistent till Mill Management på Mondi Dynäs

Juryns motivering:
”Catarina är proaktiv, full av idéer och en perfekt symbios av glatt bemötande och hög integritet. Hon är en kreativ problemlösare och har lyckats ta företagets konferens- och researrangemang till nya höjder och samtidigt sänka kostnaderna. Catarina arbetar alltid med företagets bästa i blicken och ser till att ledningsgruppen kan fokusera på kärnverksamheten.”

Jeanette_H_x

Jeanette Held, Executive Assistant på Arjo

Juryns  motivering:
"Jeanette har en mycket hög arbetsmoral,ett strukturerat sätt att arbeta, goda kommunikativa färdigheter och bra språkkunskaper. Hon agerar snabbt, nyttjar ny teknik, har kurage och vågar stå upp för tagna beslut. Jeanette lever affären, är en bra ambassadör för yrket och en riktig influencer.”

Petronella_O_x

Petronella Olsson, Executive Assistant på Oracle Sverige

Juryns motivering:
”Petronella arbetar modernt, är en skicklig kommunikatör och är orädd vad gäller ny teknik. Hon tänker alltid ett steg längre och kommer med många goda idéer som också blir handling. Hon levererar alltid bättre än förväntat, har företagets bästa i fokus och fungerar som en inspiratör för både chefer och kollegor.”

Stort grattis till alla tre och vem det blir... det avslöjar vi sent på torsdag kväll här på bloggen!

Varmt välkomna till Vidgade Vyer 2018!

Läs mer om Executive Assistant Awards här