Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

Disrupt or die

2022-06-14 Mikaela Lilliesköld

OK, Här vet jag inte vart jag ska börja, eller hur jag ska sluta.
I mina ögon har jag den bästa chefen, vi har det som jag upplever att Per och Laila också har. Det var så starkt att se samma känslor på scen som jag också känner!

Jag försöker sammanfatta…

vv per 1

Per börjar med att berätta sin historia, SNAFU. Ja, det är kaos.
Han berättar om nedladdningen av musik som höll på att ta kål på hans bransch, han berättar på ett avslappnat och lite skämtsamt vis hur han försökte motarbeta och utplåna detta på olika vis och om hur räddningen blev den lag mot nedladdning som fick internetanvändningen att droppa nästan 50% (om jag kommer ihåg siffran rätt) över en natt.
Hur spotify tog över världen och hur han inte hade något annat val än att satsa 100% för att vara med i matchen.

Disrupt or die!

vv disrupt
vv per pophouse

 

Vi får en inblick i vad POP HOUSE är för något. Och detta tsm med Pers närvaro på scen så börjar iafl jag fundera på hur mitt CV ska hamna i Pers hand!

 

Jag får snabbt tänka om när Per visar vad som krävs för att jobba på POP House, det är inte ett CV han vill ha… jag får nog skaka fram en musikvidio eller ett arrangemang där jag på något digitalt hemmasnickrat verktyg fått min katt att dansa i takt samtidigt som hon jonglerar och förstärker varumärket för någon artist från 80-talet. Eller något i den stilen – det skulle nog gå hem!

vv pop house cv

Laila kommer in. Jag får nog lägga ner drömmarna. Det fullkomligt sprakar kring dessa två när de pratar om sitt samarbete och att komma in när deras vägar skiljs kommer bli en utmaning. Om de nu någonsin gör det.

vv laila per

De har hittat sin grej i orden tillit och transparens. Med detta har de byggt upp en relation som göra alla Eas out there avundsjuka!

Generöst nog delar de med sig av två råd, ett till chefer och ett till EA.

Pers råd till andra chefer – Var ärlig och öppen.
Lailas råd – ha kul på jobbet, var ärlig mot dig själv och din chef

Nu gör vi oss redo för kvällens festligheter, om jag nu hittar till Berns - wish me luck!