Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Vidgade Vyer

And the winners are

2022-06-14 Mikaela Lilliesköld

Läs mera och se bilder! Executive Assistant Awards 2022 - Företagsuniversitetet (foretagsuniversitetet.se)

 

Tillslut hittade jag faktiskt till Berns, jag tog några omvägar, som jag lärt mig under dagen att man ska göra! För hälsans skulle såklart, tro inget annat.....

Vilken kväll det blev! Förstklassig underhållning Medina och den sprakande och urhärliga Titti Schultz som vägledde oss under kvällen. (på plats på Berns, jag vet inte om jag vågar åka med henne genom Sverige...:) ) 

vv medina

Maten var ljuvlig!

 

 

Det var utlottning av hotellnätter och såklart även kvällens huvudpunkt. Korandet av vinnarna för "Executive Assistant of the Year" och "Upcoming Executive Assistant of the Year"

 

Vinnaren av det sistnämna ser ni nedan: Malin Unnebo på Din Bil, stort grattis!

Sedan var det dags för nästa pris, nomineringarna var inte att leka med och jag förstår att Juryn hade det svårt...

vv nom 2
vv nom 3
vv nom 1

Tillslut utropades ändå Monica Ohlson på Barncancerfonden till Executive Assistant of the Year! Stort stort grattis till Monica och hennes mednominerade!

 

Då får jag tacka för mig! Tack för att jag fick förtroendet att sköta bloggen idag! Imorgon blir det  Katarina Parneby som vässar pennan, eller vad det nu är man gör när man bloggar. 

På återseende!

//Mikaela Lilliesköld, Xylem Water Solutions Manufacturing AB (även kallat "Flygt" med tanke på vårt största varumärke i Emmaboda)