Stora Servicedagen

"Ögonkontakt är viktigt"

2018-10-29 Marlene Berglund

Titti Schultz är för många en känd och mycket omtyckt radioröst bland annat från Rix Morronzoo. Hon är just nu aktuell som ny programledare för nyhetsprogrammet P4 Extra. På Stora Servicedagen ska Titti guida oss mellan dagens föreläsningar och samtal.

Titti Schultz

Vi frågade Titti hur hon ser på bra service och bemötande.

"Ett bra bemötande för mig är när en annan person för en stund har full uppmärksamhet på mig, lyssnar och ger ett tydligt svar. Viktigast för mig är att jag känner mig sedd, eller hörd, den stund jag får hjälp vare sig det är på macken, akuten eller hotellreceptionen. Ögonkontakt är viktigt.

Jag uppskattar när folk utan baktanke gör det lilla extra. Jag checkade in på ett hotell en gång och då visste man att jag gillar choklad och det väntade varmt kaffe och en chokladbit på rummet när jag kom. Jag har också varit med om att jag checkar in på ett hotell på min födelsedag och det hade noterats och det väntade ballonger på rummet. Jätteroliga överraskningar. Jag har bokat båda de hotellen flera gånger. Jag tycker ofta att jag får väldigt bra service, många är stolta över att kunna vara duktiga på sina jobb."

Välkommen till Stora Servicedagen den 13 november på Clarion Sign i Stockholm!