Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stora Servicedagen

Stora Servicedagen

Se till att alltid ha en levande diskussion

Stora Servicedagen 2019-09-02

Först ut på scenen på Stora Servicedagen är Eva Gyllensvaan, psykolog med lång erfarenhet att arbeta med kundrelationer och en lysande föreläsare. Vi har frågat Eva hur hon tänker kring service och bemötande.

Läs mer

Kundmöten och kallprat heta ämnen på Stora Servicedagen

Stora Servicedagen 2018-11-13

Det släpptes in ljus och värme i tillvaron en grådaskig novemberförmiddag då Stora Servicedagen lockade deltagare från hela landet till Clarion Hotel Sign i Stockholm. Moderator Titti Schultz inledde konferensen och välkomnade sedan ett pärlband av proffsiga och inspirerande föreläsare tillika experter på service, bemötande och effektivitet.

Läs mer

"Ögonkontakt är viktigt"

Stora Servicedagen 2018-10-29

Vad är bra service och bemötande för Titti Schultz, journalist och känd radioröst som är moderator på Stora Servicedagen den 13 november?

Läs mer

"Jag får oftast excellent service"

Stora Servicedagen 2018-10-01

Lisa Ekström har mer än 20 års erfarenhet av ledarskap inom service och försäljning. Hon har fått utmärkelser som "Årets framgångsstipendium", "En av årets hetaste talare" och "Stora Målpriset". På Stora Servicedagen talar hon om glädjen i att ge och få service.

Läs mer

"Jag går igång på människor som gör mer än de måste"

Stora Servicedagen 2018-09-24

John Mellkvist har blivit utsedd av regeringen till särskild ambassadör för äldre arbetskraft. John menar att alla åldrar behövs på arbetsplatsen och att en mixad åldersstruktur skapar bättre förutsättningar för framgångsrik och lönsam verksamhet. John medverkar på Stora Servicedagen den 13 november.

Läs mer

Mänsklig och personlig utan att vara privat

Stora Servicedagen 2018-09-18

Petra Brask är effektivitetskonsulten som på Stora Servicedagen kommer att hjälpa dig att ta kontroll på din tid och ge dig praktiska verktyg och metoder för att strukturera ditt arbete. Vi har frågat Petra hur hon ser på god service och och bra bemötande.

Läs mer