Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stora Servicedagen

Stora Servicedagen

Stora Servicedagen 2022: Se och le!

Stora Servicedagen 2022-11-22

Stora Servicedagen 2022 genomfördes tisdagen den 22 november och inleddes av moderator Charlie Söderberg. Därefter följde ett pärlband av intressanta föreläsningar om service, bemötande, kommunikation och kundresor.

Läs mer

Servicepersonalen får inte bara hjulen att snurra - de bygger varumärke också

Stora Servicedagen 2022-10-31

- Serviceyrket är oerhört viktigt eftersom det är det som får hjulen att snurra, allt att fungera. Men man får inte glömma hur viktig servicepersonalen är även för varumärkesbyggandet då det ofta är de som har de flesta kontakterna med både kunder och medarbetare. Det säger Lovisa Lönnqvist som ska föreläsa på Stora Servicedagen den 22 november.

Läs mer

Annmarie bryter ny mark i sin roll som kundbemötandechef i Nacka kommun

Stora Servicedagen 2022-09-22

"Bemötande är allt. Allt vi gör tappar i värde om vi inte också bemöter varandra på ett respektfullt sätt. Det är så lätt att bli bortvald så det är viktigare än någonsin att vårda sina relationer." Det säger Annmarie Palm, en av de medverkande på Stora Servicedagen den 22 november.

Läs mer

3 enkla råd för bättre bemötande och ett positivt varumärke

Stora Servicedagen 2022-08-25

Kjell Dahlin är retoriker och har arbetat med kommunikationsfrågor i näringslivet under många år. Sedan hans bok "Popretorik" vann Årets Ledarbok har hans dagar fyllts med det han brinner för mest. Nämligen föreläsningar om bemötande, service och mellanmänsklig kommunikation. Kjell är en av de inspirerande föreläsarna på årets upplaga av Stora Servicedagen och delar här med sig av några enkla goda råd för bra bemötande.

Läs mer

"Det goda samtalet" i mötet med kunder och kollegor

Stora Servicedagen 2021-10-21

"Det kan vara viktigt att välja sina ord rätt för att undvika konfrontation, men vi måste inte nödvändigtvis vika ner oss." Det säger Lasse Larsson, som föreläser på Stora Servicedagen den 25 november.

Läs mer

LKF satsar på service, enkelhet och hållbarhet

Stora Servicedagen 2021-10-05

LKF (Lunds kommuns Fastighets AB) har tagit hem priset "Kundkristallen" i Aktiv Bo:s årliga undersökning. De har gjort en stor satsning på kundservice och vill vara en del av den nya delningsekonomin genom att t.ex. erbjuda sina hyresgäster bilpool och lånecyklar. Hannah Billberg, kundservicechef, medverkar på Stora Servicedagen den 25 november på Fotografiska (och online).

Läs mer

Foton från Stora Servicedagen

Stora Servicedagen 2019-11-28

Här kan du se foton från Stora Servicedagen. Fotograf Janis Lukas. https://www.foretagsuniversitetet.se/bilder/Stora-Servicedagen-2019/index.html

Läs mer

Att våga är att vinna

Stora Servicedagen 2019-11-20

Hur kan vi leda oss själva och andra i den snabbt föränderliga världen - hur kan vi vara oss själva och våga mer för att nå uppsatta mål? Beslutsdoktorn Ari Riabacke är här!

Läs mer

Går service att mäta?

Stora Servicedagen 2019-11-20

Efter en fantastisk fikastund ska vi nu få höra om hur service kan mätas och vad egentligen ServiceMind Index är.

Läs mer