Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stora Servicedagen

Stora Servicedagen

"Det goda samtalet" i mötet med kunder och kollegor

Stora Servicedagen 2021-10-21

"Det kan vara viktigt att välja sina ord rätt för att undvika konfrontation, men vi måste inte nödvändigtvis vika ner oss." Det säger Lasse Larsson, som föreläser på Stora Servicedagen den 25 november.

Läs mer

LKF satsar på service, enkelhet och hållbarhet

Stora Servicedagen 2021-10-05

LKF (Lunds kommuns Fastighets AB) har tagit hem priset "Kundkristallen" i Aktiv Bo:s årliga undersökning. De har gjort en stor satsning på kundservice och vill vara en del av den nya delningsekonomin genom att t.ex. erbjuda sina hyresgäster bilpool och lånecyklar. Hannah Billberg, kundservicechef, medverkar på Stora Servicedagen den 25 november på Fotografiska (och online).

Läs mer

Foton från Stora Servicedagen

Stora Servicedagen 2019-11-28

Här kan du se foton från Stora Servicedagen. Fotograf Janis Lukas. https://www.foretagsuniversitetet.se/bilder/Stora-Servicedagen-2019/index.html

Läs mer

Att våga är att vinna

Stora Servicedagen 2019-11-20

Hur kan vi leda oss själva och andra i den snabbt föränderliga världen - hur kan vi vara oss själva och våga mer för att nå uppsatta mål? Beslutsdoktorn Ari Riabacke är här!

Läs mer

Går service att mäta?

Stora Servicedagen 2019-11-20

Efter en fantastisk fikastund ska vi nu få höra om hur service kan mätas och vad egentligen ServiceMind Index är.

Läs mer

Bäst i klassen på service

Stora Servicedagen 2019-11-20

Service Score gör en årlig konsumentundersökning där de frågar konsumenterna om vilka företag de anser har bäst service. Nu är det dags för Tilde de Paula Eby att samtala med två av årets vinnare om hur de ser på service och vilka framgångsfaktorerna är. 

Läs mer

Stora Servicedagen fortsätter

Stora Servicedagen 2019-11-20

Efter en fantastisk lunch (regnbåge med sotad- och kimchimarinerad pakchoy, picklad gurka, böngroddar och guchangmajonnäs serverad med jasminris) fortsätter Stora Servicedagen. Går det att sänka tempot utan att tappa farten? Det ska Trine Grönlund reda ut.

Läs mer