Stockholm Talent Summit

Vad AI kan – och inte kan – göra för rekryterare

2019-02-06 Daniel Kjellsson

Vi hör att artificiell intelligens kommer att förändra våra jobb, våra företag och världen i stort. Men hur? Vad är teknologin faktiskt kapabel till idag? Vilka verktyg fungerar på världsmarknaden just nu? Vilka begränsningar finns – och vilka futuristiska teorier har ingen bäring i verklighet och vetenskap?

Christian Guttmann har, inom ramen för sin egna 25–åriga karriär inom AI och AI-forskning, rest jorden runt och mött mjukvaruföretag som erbjuder AI-baserade lösningar åt rekryteringsföretag. Under Stockholm Talent Summit 2019 tar han med oss på en visuell presentation mellan omvälvande effektiv teknologi, halvmesyrer och rent sol-och-vårande.

Christian_Guttman_ny

Christian Guttmann är till vardags Chief AI and Data ScientistTieto. Adjungerad professor vid University of New South Wales i Australien och senior forskare vid Karolinska Institutet