Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stockholm Talent Summit

Stockholm Talent Summit 2019

2019-02-06 Daniel Kjellsson
Screenshot 2019-02-06 at 8.59.27 AM

 

Överallt finns teorier kring hur teknik, globalisering och framtidens samhälle kommer att förändra rekryteringsbranschen och ditt och mitt jobb. 2019 års konferenstema för Stockholm Talent Summit är därför framtidskraft; handlingskraft att redan idag börja arbeta i – och mot – framtiden.

Vi får underhållande och informativa genomgångar av vilka delar ur den övergripande tekniska utvecklingen som är relevanta för oss. Och vad som är fortfarande är tomt prat och "buzzwords" – utan praktisk användbarhet för våra jobb idag. Journalist-ledda intervjuer blandas med föreläsningar och interaktiva sessioner, nätverkande och reflektion.

Stockholm Talent Summit är designad att ge dig som rekryterare och HR-proffs en inspirerande, bildande och omedelbart användbar upplevelse.

Årets konferens går av stapeln på Fotografiska i Stockholm, en av Sveriges mest omtyckta samlingsplatser och sevärdheter. Lunch serveras i Fotografiskas restaurang, där matkreatör Paul Svensson med team – med sitt fokus på växtriket – är utsedda till Världens Bästa Museirestaurang 2017.

Vi ses den 21 mars!

Se hela programmet här.