Stockholm Talent Summit 2018 / Stockholm Talent Summit / Bloggar & nyheter / Toppnavigering / FUN Start - Företagsuniversitetet

Stockholm Talent Summit

Stockholm Talent Summit 2018

2018-02-07 Daniel Kjellsson

Save the date!

Den 13 juni 2018 välkomnar vi – för tredje året – världsledande experter, forskare och branschledare till en diskussion om framtidens rekrytering.

Journalist-ledda intervjuer blandas med föreläsningar och interaktiva sessioner, nätverkande och reflektion.

Stockholm Talent Summit är designad att ge dig som rekryterare och HR-proffs en inspirerande, bildande och omedelbart användbar upplevelse.

stockholm-talent-summit-brain

Ur konferensens introduktion

Vi lever i en tid av accelererande förståelse för den påverkan som artificiell intelligens har på rekrytering. Branschen går in i en ny tidsålder.

Samhällsrörelser som #metoo bidrar till att kandidaters värderingar prioriteras och en ny generation digitala supertalanger kräver att gamla regler rivs.

I en global gig-ekonomi ser vi hela yrkeskategorier komma och gå.

Ur innehållet

• Artificiell intelligens för rekryterare. Bli inte ersatt – bli bättre
  • Rekryterarens nya affär i “gig economy”
  • Bekänna sig anställningsbar: rekrytering och "cyber vetting"

Fullständiga programpunkter kommer att presenteras under februari och mars. Först via vårt nyhetsbrev (anmäl dig här), här på bloggen samt i konferensens LinkedIn-grupp.

Stockholm Talent Summit 2018 går av stapeln på IVA Konferenscenter, på Grev Turegatan 16, mitt i centrala Stockholm. Vid frågor och gruppbokningar, maila: konferens@foretagsuniversitetet.se eller ring 08-600 62 00.

Ses den 13 juni!