Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stockholm Talent Summit

Stockholm Talent Summit 2017

2017-05-11 Daniel Kjellsson

Välkommen tillbaka till Stockholm Talent Summit! För andra året i rad bjuder vi in till en heldagskonferens för dig som arbetar med rekrytering. Våra experter ger dig handfast kunskap, aktuella case, trendspaning, den senaste forskningen och en massa inspiration.

Untitled design

 

Stockholm Talent Summit är en heldagskonferens med global utblick och lokal insikt. Vi får möjligheten att studera de bästa branschkollegornas strategier, de globala jättarnas teorier och höra svenska forskare och analytiker förklara den data som finns.

Ur programmet:

  • Floriane de Saint Pierre, stjärnrekryterare i lyxindustrin, berättar om hur hon i en tid av digitalisering och nya metoder arbetar manuellt, delikat och diskret. 
  • Från kugge till Kamprad. Framtidens kandidat – med Per Holknekt. Vi befinner oss i ett paradigmskifte där varje anställd rör sig från att vara en kugge i ett maskineri till att förväntas kunna se och skapa värde av egen kraft. Hur förbereder och guidar vi våra kandidater, kunder – och oss själva?
  • Människa mot maskin. Blir vi frigjorda eller frihetsberövade? – Dr Michal Kosinski från Stanford University om vad som sannolikt innebär din hittills största professionella möjlighet och utmaning. Robotisering och automation står för dörren.
  • Digital footprint, gamifcation och kandidatmakt. Anna Gulliksen plockar ner “buzzwords” på bordet, dissekerar dem och ställer frågan: Hur säkerställer vi att arbetet med ny teknologi är vetenskapligt baserat?

Se hela programmet här.