Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stockholm Talent Summit

Andreas Carlsson: Så utvecklar – och rekryterar – du framtidskompetens

2019-02-06 Daniel Kjellsson

Framtidskompetens handlar inte om teknik. Ingen vill tävla mot en mjukvara. Framtidens kompetens handlar istället om att identifiera, utveckla och rekrytera unikt mänskliga egenskaper som nyfikenhet, mod och handlingskraft. I en digitaliserad och automatiserad värld så ökar värdet av det som är unikt mänskligt; det är dessa egenskaper som företag söker och det är i denna kreativa krutdurk som framtidens rekryterare måste vara bäst.

Andreas Carlsson är affärsman, författare och musikproducent. Andreas befinner sig i en unik position för att skärskåda framtidens talangutveckling och rekryteringsprocesser: Hans företagsgrupp "Academy of X and Business” (koncernen beskrevs av amerikanska affärstidningen Forbes som "redefining education across the world”) driver skolor med ambitionen att balansera utbildning med framtidens individutveckling.

Andreas coachar och utvärderar också kontinuerligt talanger, entreprenörer och världsartister genom sina globala investeringar och kreativa projekt.

andreas-carlsson

 

Andreas gästar Stockholm Talent Summit med sin presentation Bli "Robot-Ready” – om hur du idag blir bäst imorgon. Som människa och rekryterare i ett högteknologiskt samhälle, på en global marknad och med ständig förändring som enda konstant.

Se hela programmet här.