Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Stockholm Project Summit

Stockholm Project Summit

Soraya Lavasani leder Stockholm Project Summit

2017-09-05 Daniel Kjellsson

Stockholm Project Summit – konferensen för dig som arbetar som projektledare – går av stapeln den 15 november på Fotografiska. Med avstamp i traditionell projektledning kartlägger vi byggstenarna bakom att framgångsrikt leda projekt idag och imorgon.

soraya

 

Soraya Lavasani, journalist och programledare, är konferensens moderator. Du har sett Soraya i en rad produktioner, däribland Nyhetsmorgon och Tv4 Nyheterna. Soraya har uppmärksammats för sin förmåga att ledsaga tv-publiken under långa och krävande live-sändningar som under exempelvis terrorattentaten i Paris.

Stockholm Project Summit bjuder på föreläsningar och intervjuer med bland annat Henrik Fexéus om maktspel och manipulation, Mona Riabacke om beslutsfattande, omvärldsspaning med Marcus Oscarsson, en inblick i LKAB:s hisnande projekt att flytta staden Kiruna, Skatteverkets IT-projekt värt miljarder kronor, riskhantering, aktuell forskning kring projektledning – och mycket mer!

Har du inte bokat din plats än? Då är det hög tid. Klicka här.

Stockholm Project Summit 2017

2017-09-05 Daniel Kjellsson

Stockholm Project Summit – heldagskonferensen för dig som projektledare – närmar sig med stormsteg. Den 15 november är det dags för bland andra Henrik Fexeus, Marcus Oscarsson, Skatteverkets Kaj Koyer och Mona Riabacke att prata dagens, och morgondagens, bästa projektarbete.

Se hela programmet – och boka din plats – här.

2062-Stockholm-Project-Summit_large

 

Vår ambition med Stockholm Project Summit är att med avstamp i traditionell projektledning kartlägga vi byggstenarna bakom att framgångsrikt leda projekt idag och imorgon. Praktisk kunskap kommer att blandas med aktuell forskning, spännande case och inspiration.

Under Stockholm Project Summit tar vi ett helhetsgrepp kring dagens utmaningar och möjligheter samt tittar närmare på framtidens strategier och arbetssätt. Under konferensen möter du de bästa branschkollegorna för att lyssna på, och diskutera, de mest framgångsrika metoderna, teknikerna och strategierna.

Välkommen till Stockholm Project Summit är en inspirerande mötesplats för hela branschen. Vi ses den 15 november på Fotografiska i Stockholm!