Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Vi lanserar digitala kursen "Professional Master for Executive Assistants"

2019-12-09 Daniel Kjellsson

Vi på Företagsuniversitetet är idag stolta att kunna lansera den digitala, globala, kursen Professional Master for Executive Assistants.

Kursen har utvecklats tillsammans med IMA - International Management Support Professionals och Adam Fidler, grundare av Adam Fidler Academy. Med support och medverkande från internationella institutioner som Virginia Tech, University of Michigan, KTH, Hult International Business School och många fler.

Screenshot 2019-12-09 at 3.18.28 PM

Rollen som Executive Assistant har förändrats genom åren, och fortsätter att förändras på många arbetsplatser – med ökad digitalisering, globalisering och automation.

"Professional Master for Executive Assistants" tar ett praktiskt grepp om de mest relevanta globala utvecklingarna inom rollen, presenterar världsledande experter samt relaterar hela tiden tillbaka exempel, "case studies" och metoder till sin vardag.

Allt med ambitionen att du som Executive Assistant ska vara mer värdefull på framtidens arbetsmarknad, inte mindre.

Kursen är helt digital, kan genomföras från vilken skärm som helst, när helt du har tid. Programmet består av inspelade video-föreläsningar, webbinarier, podcasts, texter, interaktiva övningar, och avslutas med en inlämningsuppgift som utvärderas av Adam Fidler själv.

Du har tillgång till allt kursmaterial under en 12-månadersperiod och kan alltså när som helst gå tillbaka och återuppleva innehållet hur många gånger du vill.

Titta in på execuni.org för mer information. Kursen öppnar för ansökningar den 9 december 2019 och programmets innehållsblock kommer att göras gradvis tillgängliga med start då.

Har du frågor eller vill ha mer information? Kontakta programmet på support@execuni.org.