Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Utveckla ditt ledarskap med NLP

2014-04-24 Daniel Kjellsson

Det har – tacka gudarna – återigen blivit dags att slå sig ner framför ett av Företagsuniversitetets webbinarier. Denna gång skruvar vi upp nivån ytterligare.

Ur programförklaringen:

Praktiska verktyg för tydlig och medveten kommunikation – med NLP

"30 minuter online där du får lära dig hur du genom medveten kommunikation kan utveckla ditt personliga ledarskap och nå bättre resultat – med NLP.

NLP (neurolingvistisk programmering) baseras på studier av de allra skickligaste kommunikatörerna. Med kunskap om hjärnan (neuro), språket (lingvistisk) och beteendemönster (programmering) kan du kommunicera mer medvetet och flexibelt.

NLP är en kunskapsteori som består av praktiska tekniker och modeller som gör att du kan påverka ditt sätt att kommunicera och anpassa din kommunikation efter person och situation och därmed även dina resultat."

Det kallar bloggen värde! Vi ses den 28 april. Du anmäler dig här.

Daniel Kjellsson

Ett webbinarium är en kort kurs som hålls helt och hållet via nätet. Du sitter vid din dator och deltar i en lektion där du också kan ställa frågor till föreläsaren och kommentera i en chatt (om du är med vid direktsändningen). Du registrerar dig i förväg och vid angiven tid loggar du in.