Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Sveriges mest populära HR-chefsutbildning

2015-03-22 Daniel Kjellsson

HR-chefens arbete är viktigare än någonsin och HR-frågorna affärskritiska. Idag firar vi att Företagsuniversitetets välrenommerade HR-chefsutbildning ännu en gång blev fullbokad. Det bekräftar att Sveriges företag ser HR som en naturlig del av organisationens övergripande mål och strategier.

top600

 

– Vår HR-chefsutbildning uppdateras kontinuerligt vilket gör att den alltid är aktuell och relevant för deltagarna. Jag tror att det är därför den är så populär, säger Helen Borg, HR-konsult och huvudlärare på HR-chefsutbildningen. När du än väljer att gå utbildningen så kommer du att jobba med aktuella case, diskutera utifrån olika strategier och teorier samt få verktyg som är användbara direkt. Det är mycket praktiskt arbete utifrån den egna verksamheten och gott om aha-upplevelser.

Företagsuniversitetets HR-chefsutbildning omfattar 10 dagar. Den ger dig en helhetsbild av HR-chefens arbete och ansvarsområden. Du får kunskaper och verktyg för att kunna arbeta med strategier, vision, värderingar och företagskultur. Dessutom ingår kompetensbaserad rekrytering, arbetsrätt, arbetsmiljö och change management. Det du behöver för att stärka HR:s position i företaget och bidra till ökad lönsamhet.

– Alla kursledare är yrkesverksamma idag, fortsätter Helen Borg. Här finns inget utrymme för gamla sanningar. Som kursdeltagare landar du mitt i verkligheten och får utvecklas tillsammans med några av landets ledande specialister inom HR. Vi är glada och stolta att intresset för utbildningen är så stort och att den får toppbetyg av deltagarna.

– Jag gick Företagsuniversitetets HR-chefsutbildning som avslutades nu i februari, säger Anna Kron, personal- och löneansvarig på Metro. Mitt mål var att komplettera mina HR-kunskaper och fylla på eventuella kunskapsluckor. Jag brinner extra för strategiskt och proaktivt HR-arbete, Employer Branding och processer inom HR. Det bästa med utbildningen tycker jag har varit de professionella kursledarna. Och för min del avsnitten om Employer Branding och kompetensbaserad rekrytering. En extra bonus är det breda kontaktnät som jag har byggt upp under utbildningen

– Jag tror att utbildningen är så omtyckt och efterfrågad för sitt välbalanserade kursinnehåll som har tyngd och fokus på modernt HR-arbete, säger Anna.

Vårens HR-chefsutbildning blev fullbokad men vi startar nästa omgång den 28 september. Läs mer och anmäl dig här.