Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Ny digital utbildning för Executive Assistants

2019-05-06 Daniel Kjellsson

Företagsuniversitetet utvecklar just nu, tillsammans med globala samarbetspartners, en internationell och digital kurs för Executive Assistants.

ea-online

Kursen riktar sig till dig med några års erfarenhet av yrket och med ambitioner att utvecklas. Programmet vilar på tre olika perspektiv på ditt jobb:

• Support
    Din roll idag och utvecklingen från administrativ support till strategisk support.
  • Strategi
    Ledarskap och självledarskap, livslångt lärande och en vetenskaplig approach till produktivitet.
  • Vision
    Innovation, Executive Assistants på framtidens arbetsmarknad, En Executive Assistants guide till AI, "Growth & Design Mindsets" och att växa till ett strategiskt stöd i en alltmer volatil företagsvärld.

Innehållsformaten spänner över inspelade föreläsningar, inspirerande föredrag, fördjupningsmaterial att läsa, interaktiva övningar, podcast-samtal och mer. Kursen innehåller också gästspel från några av världens mest erkända och intressanta Executive Assistants, VD:ar från globala företag samt forskare och experter. Allt med fullt fokus på din roll som Executive Assistant idag och din karriär imorgon.

Vill du veta mer om kursen? Eller till och med få tillgång till den först? Vi söker Executive Assistants som vill vara med och testa utbildningen i ett "beta-läge", till ett mycket förmånligt pris. Maila kurs@foretagsuniversitetet.se  och skriv "Executive Assistant Online" i ämnesraden så kontaktar vi dig när det är dags.

På återhörande!