Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

”Jag tror på kontinuerlig påfyllning av kunskap”

2022-04-28 Marlene Berglund

Gisela Malmqvist från Taxi Stockholm gick kursen ”Projektledning – basutbildning” tillsammans med fem kollegor nu i april. Gisela arbetar med administration, internkommunikation och leder olika projekt i sitt arbete, allt ifrån nya koncept till systemutvecklingar.

Gisela Malmqvist, Taxi Stockholm

”Jag känner mig redo att ta mig an nästa projekt”

Gisela har praktisk erfarenhet av att leda projekt sedan tidigare, men kände att hon ville fördjupa sina kunskaper, och få en bättre grund att stå på med mer struktur, nya praktiska verktyg och metoder.

- Kursen gav mig djupare kunskaper och större förståelse för projektets olika moment. Jag har fått verktyg och mallar som jag kan använda och jag känner mig mycket mer redo att ta mig an nästa projekt.

- Det är berikande att dela erfarenhet med andra och få ny input. Vår kursledare Nils Lindell, skapade en härlig och positiv stämning i gruppen där det var högt i tak och givande diskussioner.

- Till den som funderar på att anmäla sig och gå kursen säger jag ”Absolut, boka in dig direkt!” Vi som gick kursen nu i april hade olika mycket erfarenhet, vissa hade inte jobbat alls med projektledning, andra hade erfarenheter att flera projekt, och alla fick med sig något och var väldigt nöjda med utbildningen.

”Jag tror på kontinuerlig påfyllning av kunskap”

- Jag tycker att det är viktigt med kompetensutveckling, och även om jag just nu vill praktisera mina nya kunskaper ett tag, så var gruppen överens om att vi hoppades att vi skulle ses igen på nästa kurs  ”Projektledning – fördjupning”.