Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

God Jul och Gott Nytt År önskar vi på Företagsuniversitetet

2019-12-18 Marlene Berglund

God Jul och Gott Nytt År och välkommen tillbaka till ännu ett lärorikt år 2020!

I år skänker vi vår julgåva till SOS Barnbyar, som arbetar för en värld där alla barn får växa upp i trygghet och familjer inte splittras.

Världen står inför stora utmaningar, som driver ännu fler människor in i fattigdom. Från strukturella problem till klimatförändringar och konflikter. Många familjer splittras av desperation och barnen – de redan mest utsatta – blir lämnade helt ensamma. Utan kärlek. Utan trygghet. Utan respekt.
Barn som lämnas ensamma hamnar ofta i trafficking, kriminalitet, utsätts för övergrepp eller tvingas arbeta. Barn som annars hade kunnat växa upp till starka och självständiga vuxna hamnar istället i en spiral av utsatthet som är nästintill omöjlig att bryta.
Vi vill se en framtid där alla barn får växa upp i trygghet. Där familjer inte tvingas splittras. Tillsammans säkrar vi barns nutid och framtid.

Öppna din julklapp här!