Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

Företagsuniversitetet och blogg 100 (vi är tillbaka!)

2015-03-04 Daniel Kjellsson

För ganska exakt ett år sedan berättade vi för första gången om Blogg100 – en årlig svensk bloggutmaning. Blogg100 går ut på att publicera minst ett blogginlägg om dagen, 100 dagar i rad.

2014 antog vi på Företagsuniversitetet utmaningen för att kickstarta den blogg du just nu läser. Blogg100 fungerade som ett bekvämt ramverk i vilket vi kunde hitta vår ton, mejsla ut vårt redaktionella fokus och lära känna dig.

Screen Shot 2015-03-04 at 10.46.44 pm

Blogg100 för andra året. Nu kör vi!

2015 är situationen en annan. Vi har publicerat över 300 blogginlägg. Den innerliga prestationsångest som väller över oss inför varje publicering finns kvar men har gått från att fullkomligen paralysera oss till att enkom klia en aning i nacken. Vi har dessutom lärt känna dig.

Idag kastar vi oss in i Blogg100 (vi tjuvstartade faktiskt igår) med en annan ambition: Att du ska lära känna oss. På Företagsuniversitetet kryssar många av Sveriges främsta experter inom ledarskap, ekonomi, säkerhet och kommunikation regelbundet genom korridorerna.

Det är dags att du får möta dem. Häng med.