Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Livslångt lärande, generella kunskaper och insikter utöver det vanliga

En virtuell heldag om framtidens kompetens

2023-01-26 Daniel Kjellsson

Igår (25 januari) fanns Företagsuniversitetet med som en huvudpartner till den virtuella heldagen Upskill & Reskill.

Med över 11 000 föranmälda deltagare presenterade vi programpunkten Framtidens kompetens – men vad ska vi lära oss och hur?

Per Sundin, Charlie Söderberg, Anna Gulliksen, Mia Forsäng och Daniel Kjellsson.

Vår moderator var Charlie Söderberg och tillsammans med Per Sundin (vd, Pophouse), Mia Forsäng (Microsoft), Anna Gulliksen (Tietoevry) och Daniel Kjellsson tittade vi närmare på hur vi ska bygga framtidens karriärer, hur vi alla praktiskt kan tänka på vårt livslånga lärande – och hur ska vi lägga upp det i vardagen.

Vår medverkan under Upskill & Reskill är en del av vår investering i att alltid vara den partner som kan ge dig svaren på: Hur framtidssäkrar jag min egen karriär och min organisations kompetens?

Under hela dagen svarade våra härliga kollegor på frågor om specifika kurser, att planera företagsinterna satsningar och hur man som individ kan tänka kring utvecklingen på arbetsmarknaden.

1674641860081

Camilla Godén, Fredrik Brisfors, Marlene Berglund, Lotta Eriksson och Cecilia Ayalin.

Inspelningen från vårt inslag kommer att publiceras här på sajten inom kort. Missade du oss på eventet och vill prata om utbildningar, eller att bygga en lärande organisation? Via chatten (i högra nederkanten) här på sajten kommer du alltid i direktkontakt med oss! Du kan antingen få svar på dina frågor i chatten, eller så sätter vi dig i kontakt med en intern expert på ditt specifika ämnesområde. 

Bland våra vänner på scenerna märktes Fredrik ReinfeldtKristin KaspersenHenrik Fexeus och många fler.

1674654881548

Fredrik Reinfeldt.

Screenshot 2023-01-26 at 10.06.51 AM

Kristin Kaspersen.

Screenshot 2023-01-26 at 10.08.12 AM

Henrik Fexeus.

Stort tack till alla medverkande, deltagare och partners!