Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Blogg inom Kommunikation

Toppbetyg av nya kommunikatörer

2018-06-21 Lotta Eriksson

Onsdagen före midsommar kunde vi släppa iväg ett nytt gäng kommunikatörer, som under totalt nio dagar vässat sina kommunikativa förmågor och färdigheter. Och slutbetyget på kursen blev nästan osannolika 4,9 av 5 möjliga!

Den 18 april i år sågs kursdeltagarna för första gången. De skulle börja Kommunikatörsutbildningen och fick inleda med en så kallad radioövning för att lära känna varandra. Sedan blev de successivt ett sammansvetsat gäng, trots olika bakgrunder, olika verksamheter och olika förutsättningar.

Den 21 juni hade de setts i totalt nio dagar; tre dagar i april, tre dagar i maj och tre dagar i juni.

De hade då intensivt gnuggat sin kompetens inom intern kommunikation, kriskommunikation, formgivning, digitala medier, skriftlig kommunikation, kommunikationsplanering och presentationsteknik.

Det fick de dessutom visa prov på under sista dagen då de presenterade en skriftlig och muntlig hemuppgift, innan de fick fira sina kursintyg, nyvunna kunskaper och ett värdefullt nytt nätverk med litet bubbel!

När de med viss separationsångest lämnade Företagsuniversitetet för den här gången, onsdagen före midsommar, kunde kurssamordnare och kursledare Lotta Lutteman summera ett synnerligen smickrande slutbetyg på kursen, 4,9 av 5 möjliga! 

Lycka till nu alla kommunikatörer och tack för den här tiden!

Läs mer om Kommunikatörsutbildningen här!