Blogg inom Kommunikation

Företagsuniversitetet och Blogg100

2014-03-06 Daniel Kjellsson

Kanske har du hört talas om Blogg100 tidigare, kanske inte. Blogg100 (eller #blogg100 som det ofta benämns och taggas) är en årlig svensk bloggutmaning startad av Fredrik Wass 2012.

Utmaningen går ut på att publicera minst ett blogginlägg om dagen, 100 dagar i rad. 2013 deltog över 600 bloggare och det skrevs över 16 000 blogginlägg under rörelsens flagg.

Företagsuniversitetet gör i år premiär som exalterad deltagare och vi publicerade vårt första inlägg den 1 mars. Hittills har totalt sex blogginlägg kommit till världen (inklusive detta) och många fler ligger redan och ruvar. Har du missat ett inlägg finns hela listan här:

#1 - Microsofts säkerhetschef skriver thriller

#2 - OS är slut och så också debatten om hur vi skriver “Sotji”

#3 - Se Blockets film om säker näthandel

#4 - Stutterheim och den svenska regnrocken som erövrar världen

#5 - Språkrådet svarar: Melodifestivalen och mello

Under resans gång kommer vi också att ta tillfällen i akt att förklara mer kring varför vi skapat denna blogg, vilka våra olika ambitioner är samt hur du kan bli en del av vårt bloggteam.

Daniel Kjellsson