Blogg inom Kommunikation

Därför behöver du en strategi för sociala medier

2014-03-13 Daniel Kjellsson

Användbara tips, spännande intervjuer och video-inslag. Det är inte bara möjligt utan till och med troligt att du missat Företagsuniversitetets lilla redaktionella hörna Vi bjuder på kunskap.

Här samlar vi sedan drygt ett år tillbaka intressant innehåll från oss, våra kursledare och samarbetspartners. Denna blogg tar härmed på sig ansvaret att lyfta upp lite av det innehåll som hittills publicerats på Vi bjuder på kunskap.

Screen Shot 2014-03-13 at 11.02.07 pm

Albert Lannerstad. Foto: Företagsunivrsitetet.

Idag: Albert Lannerstad. På Företagsuniversitetet leder Albert kursen Sociala medier och under den senaste tiden har vi bjudit på inte bara en, utan två exklusiva videos i vilka Albert tittare närmare på detta omtalade ämne.

Video 1: Därför behöver du en strategi för sociala medier
Albert bjuder på tre enkla tips för att lyckas bättre på Facebook. Vi tittare närmare på vilka typer av uppdateringar som “gillas” mest och på hur våra strategier för utformas i stort.

Video 2: Språket på den sociala webben
Alberts föreläsning från Språkvårdsdagen 2011. Vi tittar närmare på hur vårt språk förändras i och med samhällets digitalisering.

Företagsuniversitetes samtliga utbildningar inom Nya Medier hittar du här.

Daniel Kjellsson