Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Företagsuniversitetets blogg inom ekonomi

Hel dag om representation och förmånsbeskattning

2017-09-19 Lotta Eriksson

Trots de slopade avdragen för måltidsrepresentation kvarstår en mängd frågetecken kring representation. Dessa ska experten Jan-Åke Jernhem från Skattehuset räta ut under heldagskonferensen Representation och förmånsbeskattning på Playhouse i Stockholm, torsdagen den 7 december.

Playhousesalong (2)

Programmet för den uppskattade årliga konferensen är nu klar och förutom en djupdykning i hur man redovisar representationen rätt och nyheterna kring förmånsbeskattning blir det en spännande föreläsning om vilka momsfällor man bör undvika och hur man ser det som inte syns, dvs hur du identifiera (och förstås hantera) bolagsbedrägerier, falska aktiebolag, falska årsbokslut och andra ekonomiska risker.

Dessutom kommer Pia Blanck Thörnroos från Skatteverket tillbaka och ger en aktuell bild över skattefrågor och beloppsgränser. Alla som var med i fjol minns att hon är en duktig föreläsare med stor sakkunskap på området. Hon svarar gärna på frågor från publiken också.

Moderator och värd för dagen är även i år TV-profilen Patrick Grimlund, som ger en del betraktelser, bland annat från Lyxfällan på TV3.

Konferensen arrangeras i år på Playhouse på Drottninggatan i Stockholm (tidigare Reginateatern) och inleds klockan 9.00 med kaffe. Efter konferensen blir det ett kortare mingel med suveräna tillfällen att nätverka med kollegor och andra konferensdeltagare.

Varmt välkomna till en högaktuell konferens inför 2018! Läs mer och boka din plats här!