Kontakta oss direkt på telefon 08-600 62 00

Story

Blogg Story

 

Här kan du läsa allt om Story - konferensen för alla som kommunicerar!

Häng gärna på i de sociala flödena och använd #komtillstory i din kommunikation!

Och skriv några rader i kommentarsfältet eller på Twitter om du har frågor till någon av föreläsarna under konferenserna!

Eva_Rosman

"Häng upp det på minneskrokar"

Blogg Story 2018-09-18

Eva Rosman jobbar på exploateringskontoret i Stockholm stad och är kommunikationsansvarig för Slussen-projektet. På Story 2016 kommer hon att berätta om de kommunikativa utmaningarna kring det omfattande och omstridda projektet. Här berättar hon hur hon ser på kommunikation och storytelling

Läs mer
Erik_Modig

"Du måste ha ett mål med din kommunikation"

Blogg Story 2018-09-06

Erik Modig är doktor och forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och har skrivit boken Bang for the buck som blev utsedd till Årets marknadsföringsbok 2017. Story 2018 berättar Erik om hur vi med kunskap om kundens hjärna kan välja den kommunikation som ger mest effekt. Här känner vi Erik lite på pulsen.

Läs mer

"Det funkar inte att hänvisa till tystnadsplikt och anklaga journalister för häxjakt"

Blogg Story 2018-08-30

"Jag tror att mediehusen genomgår en identitetskris, där de i jakten efter att hänga offentliga profiler, i jakten efter sensationsrubriker och snabba klick, tar sig friheten att fungera som både åklagare och domare. Det är en skrämmande utveckling som påverkar de organisationer och offentliga personer som drabbas."

Läs hela intervjun med kriskommunikationsexperten Jeanette Fors Andrée.

Läs mer
Titti Schultz

Kommunikation skapar gung

Blogg Story 2018-08-24

Är du nyfiken på Titti Schultz, känd radiopratare, journalist och moderator på konferensen Story 2018? Här delar Titti med sig av sin syn på kommunikation och storytelling, berättar om favoritpoddar och minnesvärda telefonsamtal.

Läs mer

Story 2018 - artisten Thomas Di Leva

Blogg Story 2018-08-21

Tredje ut i intervjuserien inför Story 2018 är artisten och skådespelaren Thomas Di Leva.

 

På Story 2018 kommer Thomas att samtala med Titti Schultz om vad vi säger, hur vi säger det och varför vi pratar över huvud taget. Och om att skapa innehåll som betyder något på riktigt.

Läs mer
Karin_Winther

Du har 3 sekunder på dig

Blogg Story 2018-08-16

Karin Winther har bland annat jobbat som digital producent för filmen "Tårtgeneralen" samt som digital strateg och kreatör för "Lerins lärlingar".

På Story 2018, den 2 oktober, kommer Karin att tala om hur du fångar konsumentens uppmärksamhet i sociala medier i föreläsningen Du har 3 sekunder på dig – så slår du igenom i flödet.

 

Läs mer
Fotografiska Servering

Språk, stil och succé för Story

Blogg Story 2017-10-09

Den 5 oktober genomfördes Story på Fotografiska i Stockholm. Det blev en inspirerande heldag för alla som kommunicerar i arbetet, exempelvis kommunikatörer, översättare och språkvårdare men också influencers och andra intresserade.

Läs mer

Mingeldags

Blogg Story 2016-10-04

Frida Boisen avrundar dagen och summerar alla stories som levererats under den innehållsrika dagen med mycket content; - Äg er publik, lyfte hon bla...

Läs mer