Vinnare av Office Professionals Award 2017

Vinnare av Office Professionals Award 2017

Vi gratulerar Maria Riscado på Volvo Group Trucks Operations till utmärkelsen "Årets Office Professional 2017"!

Juryns motivering är:

"Maria Riscado lever företagets affär Hennes breda kunskaper om företaget kombinerat med administrativ talang gör hennes chefs arbete betydligt lättare och varje dag krattar hon manegen för chefen genom väl avvägda prioriteringar. Maria utvecklar ständigt sin roll och är nu fullvärdig medlem i ledningsgruppen. Maria är känd för att frikostigt ställa upp och dela med sig av sina råd till andra assistenter, bland annat som mentor."

Vi gratulerar även Savan Hosseini som Nordic Choice Hotels har utsett till Upcoming Office Professional of the Year med motiveringen:

”Savan har flera utmärkande egenskaper som gör henne kompetent i sin roll. Hon är modern, modig och innehar en fantastisk organisatorisk förmåga som gör att hon alltid levererar konstruktiva förslag och lösningar inom alla områden. Hon är ödmjuk och empatisk men samtidigt alltid ärlig och tydlig. Hon visar dagligen att hon har det som krävs för att kunna bidra till företagets verksamhet. Savan arbetar i ett ungt företag i en växande bransch och genom sin talang och proaktivitet uppfyller hon alla kriterier för en ”Upcoming Office Professional”