Möten och konferenser i händelsernas centrum

hyr konferenslokal i Globen City

Välkommen att mötas och konferera i Företagsuniversitetets ljusa, funktionella och fräscha lokaler på Arenavägen 61, i Globen City!

Vi hyr ut lokaler för grupper i storleken 2 - 40 personer, både dag och kvällstid.

Hos oss får ni en service på toppnivå.  Vi bjuder på kaffe, te och en god smörgås på förmiddagen och kaffe, te, sötsaker och ett fräscht fruktfat på eftermiddagen. En god affärslunch med efterrätt kan bokas på Quality Hotel Globe, bara en kort uppfriskande promenad från konferenslokalerna.

Quality Hotel Globe erbjuder också rabatterade priser på sina rum till våra gäster.

Alla våra mötes- och konferenslokaler är utrustade med PC-kanon, whiteboard och blädderblock. Vi dukar lokalen enligt era önskemål och ställer in vatten, frukt och godis i rummet. I anslutning till mötesrummen finns trevliga pausutrymmen som även kan användas för grupparbeten. Alla lokaler har wifi.

Välkommen till oss på Företagsuniversitetet!

Lokalhyra

Upp till 15 personer      5000 kr per dag

Upp till 25 personer      6000 kr per dag

Upp till 40 personer      8000 kr per dag

För- och eftermiddagskaffe samt lunch på Quality Hotel Hotel Globe 250 kr per person och dag

Moms tillkommer.

Information och bokning

För ytterligare information och bokning välkommen att kontakta Anne Lindberg på anne.lindberg@foretagsuniversitetet.se.