Företagsanpassad utbildning

Flexibla lösningar för organisationens kompetensbehov

Vi på Företagsuniversitetet har lång erfarenhet av kompetensutveckling och ett brett utbud, både vad gäller ämnesområden och utbildningsformer. Vi kan därmed erbjuda helhetslösningar för organisationens kompetensbehov.

Våra 130 olika öppna kurser kan var för sig, eller i kombination med företagsinterna behovsanpassade utbildningar, ge din organisation maximal flexibilitet. Ofta fungerar de öppna kurserna som inspiration för företagsinterna utbildningar, men vi kan även erbjuda utbildning i ämnen som inte finns i det öppna utbudet. Vi utgår alltid från era specifika behov och önskemål när vi skräddarsyr utbildning.

Företagsanpassad utbildning

Praktiska och aktuella kunskaper

Sedan 1982 har vi specialiserat oss på att ge praktiska och aktuella kunskaper för yrkesaktiva, kunskaper som hjälper dina medarbetare att bli bättre i jobbet. Vi arbetar ständigt med utveckling och kvalitetssäkring av både ämnesinnehåll och pedagogiska metoder och utvecklar kontinuerligt vårt öppna utbud i samråd med kunder och kursledare.

Hos er eller hos oss

Som kund hos Företagsuniversitetet kan du välja att förlägga utbildningen till egna lokaler eller i Företagsuniversitetets egna moderna kurslokaler i Globen City i Stockholm. Om ni väljer att vara hos Företagsuniversitetet ingår service i toppklass.

Vi garanterar hög kvalitet

Företagsuniversitetet har många nöjda kunder och ett mycket gott rykte på marknaden. Vi ger gärna referenser.

Kontakta gärna vår försäljningschef Daniela Lannsjö om du vill veta mer om behovsanpassade utbildningar eller andra samarbetsformer. Du når henne på telefon 08-600 62 10 eller e-post: daniela.lannsjo@foretagsuniversitetet.se.